Skip to content

Vakantiehuis huren in Spanje

Een vakantiehuis huren in Spanje? Geniet van het gezellige, sfeervolle en met zonovergoten Spanje. Vakantiehuis Casa Valldemossa is een prachtig verblijf in Spanje. Casa Valldemossa is een prachtig en pas gerenoveerd vakantiehuis in een pittoresk dorpje en op kleine afstand van Palma, de hoofdstad van Mallorca.

Voordelen vakantiehuis huren in Spanje

U wilt een vakantiehuis huren in Spanje, dan kunt u het best een vakantiehuis in Mallorca huren. De voordelen van een vakantiehuis huren in Mallorca zijn dat Mallorca een eiland is waar alles goed te bereiken is. Daarnaast ervaart u in Mallorca het echte eilandgevoel: even weg van alles en vooral heel veel rust. Ook is een voordeel van een vakantiehuis huren in Spanje dat het natuurlijk zeer vaak prachtig weer is met een aangename temperatuur en een stralend zonnetje. U kunt van dit lekkere weer genieten op oneindig veel terrasjes en pleintjes.

Vakantiehuis huren in Mallorcaanse stijl

Een vakantiehuis huren in Valldemossa geeft u natuurlijk pas écht het Spaanse warme gevoel, wanneer het een klassiek steenhuis is. Het vakantiehuis Casa Valldemossa op Mallorca is volledig in Mallorcaanse stijl gebouwd, waardoor dit warme Spaanse gevoel niet kan ontbreken tijdens uw verblijf. Een vakantiehuis huren in Spanje betekent ook verblijven in pittoreske dorpjes. Het Mallorcaanse dorpje Valldemossa, waar het vakantiehuis Casa Valldemossa staat, is één van de mooiste dorpjes van heel Spanje! Het dopje ligt in de bergen en aan de kust, waardoor u kunt genieten van verbazingwekkend mooie landschappen.

Vakantiehuis huren per maand

Het vakantiehuis Casa Valldemossa op Mallorca in Spanje is per maand te huur voor 4 tot 5 personen. Het voordeel van een vakantiehuis huren per maand is dat u écht een eigen plekje heeft. Het vakantiehuis geeft u dus een fijne vorm van vrijheid en privacy. Het vakantiehuis Casa Valldemossa is zeer sfeervol ingericht en is volledig uitgerust met alle faciliteiten die u nodig heeft. Het vakantiehuis ligt in de bergen en vlak bij de kust. Er is meer dan genoeg te beleven in de omgeving van Valldemossa. Hierover vindt u hieronder nog meer informatie. Wilt u de rest van Mallorca of bijvoorbeeld Palma verkennen? Het vakantiehuis is goed bereikbaar, waardoor u binnen 20 minuten bijvoorbeeld al bij de hoofdstad Palma bent.

Het pittoreske dorpje Valldemossa

Valldemossa is één van de mooiste dorpjes van heel Mallorca. Het veelzijdige dorpje heeft een interessante geschiedenis. Het landschap van Valldemossa is adembenemend doordat het in de bergen ligt en tegelijkertijd aan de kust. Geniet in Valldemossa van de beeldschone groene valleien. De bouwstijl van Valldemossa is een andere reden dat het dorpje één van de mooiste van heel Mallorca is. De straten en huizen zijn gebouwd van prachtig natuursteen. Dit geeft het hele dorp een ouderwetse en pittoreske sfeer en maakt het verblijf in Casa Valldemossa nog beter. Toe aan een lekker terrasje in de zon? In Valldemossa zijn genoeg gezellige terrasjes en pleintjes te vinden.

Een vakantiehuis huren in Spanje heeft dus genoeg unieke voordelen! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze voordelen, of bent u benieuwd naar het vakantiehuisje Casa Valldemossa op Mallorca? Bekijk hier dan alle informatie over Casa Valldemossa. Voor nog meer informatie over het vakantiehuis of het verblijf in Valldemossa op Mallorca, mag u uiteraard gerust contact met ons opnemen!