Skip to content

Vakantiehuis huren in Mallorca

Een vakantiehuis huren in Mallorca? Het prachtige vakantiehuis Casa Valldemossa biedt alles wat u nodig heeft! Casa Valldemossa betekent een prachtig Mallorcaanse vakantiehuis huren in Mallorca met eigen terras, dichtbij Palma, in de bergen en dicht bij de Noord kust.

De veelzijdigheid van Mallorca neemt bij u alle zorgen weg, zodat u heerlijk kunt genieten. Het eiland Mallorca heeft namelijk voor ieder wat te bieden zoals de gezellige horeca en heerlijke restaurant, de prachtige stranden, maar ook de interessante geschiedenis en musea op Mallorca.

Steenhuis Mallorcaanse stijl als vakantiehuis huren in Mallorca

Het vakantiehuis Casa Valldemossa is gebouwd in de klassieke en typische Mallorcaanse stijl. Casa Valldemossa komt oorspronkelijk uit het jaar 1800 en is in 2018 gerenoveerd. Bij de renovatie is de Mallorcaanse stijl niet verloren gegaan en dus kunt u nog steeds genieten van de fijne klassieke sfeer. Echter zorgt de renovatie er wel voor dat extra luxe en comfort ervaart tijdens uw verblijf in Casa Valldemossa. Lees hier meer informatie over de luxe faciliteiten van Casa Valldemossa.

Mallorca in de bergen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in de bergen van Mallorca? Casa Valldemossa ligt in de bergen, waardoor u geniet van optimale rust en een prachtig uitzicht. Het vakantiehuis bevindt zich aan een rustige en pittoreske straat in het dorpje Valldemossa in Mallorca. Valldemossa is sfeervol en gezellig, maar er valt ook nog eens veel te beleven de buurt van het vakantiehuisje. Daarnaast ligt het vakantiehuis bij de Noord kust van Mallorca. Op slechts 7 kilometer afstand bevindt zich het mooie plaatsje Port de Valldemossa, waar u een heerlijke Paella kunt eten. De omgeving van het vakantiehuis Casa Valldemossa is dus optimaal. Op een kleine 20 minuten afstand van Casa Valldemossa ligt de hoofdstad Palma, de hoofdstad van Mallorca dat gelegen is aan de westkust van het eiland. Palma staat bekend om de vele winkelstraten, gezellige Spaanse pleinen, de grote jachthaven en uiteraard de La Seu kathedraal.

De voordelen van een vakantiehuis huren in Mallorca

De voordelen van een vakantiehuis huren in Mallorca zijn niet alleen het aangename weer en de mooie stranden, ook al is dit natuurlijk altijd gegarandeerd mooi meegenomen wanneer u op Mallorca verblijft. Andere voordelen zijn dat een vakantiehuis huren ervoor zorgt dat u met meerdere personen in een eigen vakantiehuis in het mooie Valldemossa kunt verblijven, Valdemossa is één van de mooiste dorpjes van heel Mallorca! Lees hieronder meer over het mooie dorpje waar vakantiehuis Casa Valldemossa zich bevindt.

Vakantiehuis huren in Mallorca per maand

Het vakantiehuis Casa Valldemossa op Mallorca wordt verhuurd per maand. Voor afwijkende wensen kunt u contact opnemen. De voordelen van een vakantiehuis huren in Mallorca per maand is dat u een eigen plek hebt, waar u zelf bepaald wanneer u opstaat en thuiskomt. U ervaart dus een optimale vrijheid en een gevoel van privacy. Daarnaast is Casa Valldemossa een vakantiehuis op Mallorca van zeer goede kwaliteit. Het vakantiehuis op Mallorca is volledig ingericht en uitgerust, zodat u heerlijk zorgeloos kunt genieten. Misschien is het grootste voordeel van Casa Valldemossa als vakantiehuis huren in Mallorca nog wel dat het een sfeervol en smaakvol vakantiehuis is in Mallorcaanse steenhuis stijl.

Een volledig seizoen doorbrengen op Mallorca?

Wilt u de hele zomer doorbrengen op Mallorca? U kunt Casa Valldemossa voor een langere periode huren. Dit betekent dat u niet hier alleen de zomer kunt doorbrengen, maar u kunt ook overwinteren op Mallorca! Overwinteren in Spanje heeft als eerste voordeel de aangename temperatuur en het zachte klimaat. Daarnaast kunt u ook in de winter genieten van de gezellige sfeer en het heerlijke eten op Mallorca.